Filmpjekijken TV: Interview Hector And The Search For Happiness

Geplaatst: door de redactie

Vanaf morgen kun je in de Nederlandse bioscopen naar Hector And The Search For Happiness, lees hier onze recensie, de verfilming van Peter Chelsom gebaseerd op het boek van François Lelord. Bekijk videointerviews met enkele van de hoofdrolspelers uit de feel good movie.

De film vertelt over Hector (Simon Pegg), een Londense psychiater die in een crisis terechtkomt wanneer hij zich realiseert dat zijn patiënten nauwelijks vooruitgang boeken. Hector gaat bij zichzelf ten rade en concludeert uiteindelijk dat hij zijn patiënten niet kan helpen zolang hij zelf niet gelukkig is. Dus verlaat hij zijn georganiseerde leventje en gaat op wereldreis. Op zoek naar de essentie van geluk.

Naast Pegg zijn in de film ook nog rollen weggelegd voor onder meer Rosamund Pike en Christopher Plummer, die alledrie aan het woord komen in onderstaand filmpje. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook onze eigen Barry Atsma, Jean Reno, Stellan Skarsgård en Toni Collette te zien in Hector And The Search For Happiness, dat vanaf morgen draait in de Nederlandse bioscopen.