Assassin's Creed heeft zijn eerste trailer

Geplaatst: door de redactie

Fans van Michael Fassbender worden de komende maanden flink op hun wenken bediend. De in Duitsland geboren Ierse acteur is vanaf volgende week te zien in X-Men: Apocalypse, terwijl in november The Light Between Oceans in de Nederlandse bioscopen te zien is. Daarnaast wachten Weightless, de nieuwe film van Terrence Malick, en Trespass Against Us nog op een (Nederlandse) releasedatum. Begin volgend jaar verschijnt vervolgens Assassin's Creed, waarin Fassbender de hoofdrol van Callum Lynch/Aguilar op zich neemt. De gameverfilming kreeg vandaag zijn eerste trailer.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

Naast Fassbender zijn in Assassin's Creed ook nog rollen weggelegd voor onder meer Jeremy Irons, Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Ariane Labed en Michael K. Williams. Het door Justin Kurzel geregisseerde actie-avontuur verschijnt 5 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen.