Bellas run the world in tweede trailer Pitch Perfect 2

Geplaatst: door de redactie

Met een weinig aan de verbeelding overlatend "We're back Pitches" dropte filmstudio Universal in november een eerste voorproefje voor Pitch Perfect 2. Vandaag kreeg de film met onder meer de al bekende Barden Bellas Anna Kendrick - die naar verluidt ook optreedt tijdens de komende Oscarceremonie - Rebel Wilson, Skylar Astin en Brittany Snow en newbies Hailee Steinfeld (foto hierboven met Kendrick) en Katey Sagal een tweede trailer.

Onderstaand tweede voorproefje van het vervolg op de onverwachte a capella hit is al iets meer conventioneler dan de eerste benieuwdmaker wat betreft de plot. De Bellas worden geschorst nadat Fat Amy (Wilson) tijdens een optreden voor de Amerikaanse president per ongeluk haar onderbroekloze onderlichaam toont. Dat laten de dames natuurlijk niet zomaar over hun kant gaan, ze zullen er alles aan doen om de schorsing ongedaan te maken. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen is... eventjes wereldkampioen worden.

Elizabeth Banks is niet alleen te zien in de film, ze maakt tevens haar regiedebuut met de muzikale film die vanaf 14 mei te zien moet zijn in de Nederlandse bioscopen.