Bezoekers Noah in Los Angeles verrast met extra element

Geplaatst: door de redactie

Filmgangers in Los Angeles kregen gisteravond wel heel vette special effects toegevoegd aan hun vertoning van Noah, de nieuwe film van Darren Aronofsky (Requiem For A Dream, Black Swan). Tijdens de 'end of the world' scène leek het namelijk alsof de makers een wel heel bijzondere extra dimensie hadden toegevoegd aan de film.

De wel erg goed getimede aardbeving met een - vast niet toevallige - kracht van 5.1 op de schaal van Richter en waarvan het epicentrum zo'n dertig kilometer van Los Angeles lag, zorgde voor veel dankbare filmfans op Twitter.

Al was de aardbeving natuurlijk ook direct koren op de molen van tegenstanders van de film van Aronofsky, die naar verluidt een loopje zou nemen met het bekende bijbelse verhaal over Noach en zijn Ark. Zo zagen bijbelfanaten en relifanaten in het natuurverschijnsel 'de hand van God'.

Ondertussen stevent Noah in zijn openingsweekend af op een prima omzet, terwijl Amerikaanse recensenten lovend zijn over de film. In Nederland moeten we nog even geduld hebben, hier is de film met Russell Crowe, Emma Watson, Anthony Hopkins en Jennifer Connelly vanaf 10 april te zien.