Boyd Holbrook speelt bad guy in Wolverine 3

Geplaatst: door de redactie

Na Patrick Stewart en Hugh Jackman is Boyd Holbrook nu de volgende naam die bevestigd wordt voor de derde en laatste Wolverine-film. De acteur speelt het sluwe beveiligingshoofd van een globaal bedrijf en zal de grote bad guy worden.

Holbrook had kleine rolletjes in films als Gone Girl en A Walk Among the Tombstones en speelde daarna één van de hoofdrollen in het Netflix-drama Narcos. Volgens Deadline is zijn deal om te verschijnen in Wolverine 3 inmiddels rond en zullen de opnamen van de film in mei gaan beginnen. James Mangold (maker van de tweede Wolverine-film) zal opnieuw regisseren en David James Kelly is verantwoordelijk voor het scenario. Jackmans laatste film als Wolverine verschijnt op 3 maart 2017.

Ondertussen scoorde ook Holbrooks Narcos-collega Pedro Pascal (foto boven links) een rol in een high profile actiefilm. Hij vergezelt andere nieuwkomers Halle Berry en Julianne Moore in het vervolg op Kingsman: The Secret Service als een personage genaamd Jack Daniels. Overigens hint de eerste poster voor de sequel die op 16 juni 2017 in de bios verschijnt ook naar een terugkeer van Colin Firth.