Captain America: Civil War heeft tweede trailer

Geplaatst: door de redactie

Na de eerste trailer en een featurette kregen we vandaag een nieuw voorproefje op Captain America: Civil War. Het vervolg op Captain America: The Winter Soldier pakt de actie weer op een jaar na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron.

Na een nieuw internationaal incident waar The Avengers bij betrokken zijn wil de overheid strengere regulering met betrekking tot het inzetten van de superhelden. Captain America (Chris Evans) is daar geen voorstander van, ook omdat de regering achter zijn goede vriend Bucky Barnes / The Winter Soldier (Sebastian Stan) aanzit, en daarom wordt Iron Man (Robert Downey Jr.) ingeschakeld om Cap weer gehoorzaam te maken. En daardoor worden de overige Avengers gedwongen een kant kiezen.

Andere acteurs die terugkeren zijn Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye), Anthony Mackie (The Falcon), Paul Bettany (The Vision), Don Cheadle (War Machine), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) en Paul Rudd (Ant-Man). Helemaal nieuw zijn Chadwick Boseman als Black Panther en Tom Holland als Spider-Man. William Hurt duikt voor het eerst sinds de Hulk-film met Edward Norton weer op als generaal Bolt. Captain America: Civil War is vanaf 28 april te zien in de bioscoop.