Chan en Tucker klaar voor Rush Hour 4

Geplaatst: door de redactie

Producer Arthur Sarkissian heeft de komiek en de actiester zover gekregen om te acteren in een vierde deel en is momenteel nog op zoek naar geschikte scenaristen…..

Sarkissian was ontevreden over het derde deel en wil weer iets van dezelfde kwaliteit als de eerste twee films. Hij lijkt zelfs de Nolan-route op te gaan want de franchise moet volgens hem “grimmiger en realistischer” worden. “Ik wil niet simpelweg een sequel waarin de twee een nieuwe stad bezoeken en weer bekvechten. Ik wil echt iets nieuws doen.”

Als richtlijn haalt Sarkissian ook de film Fast Five aan. Die film zorgde volgens hem voor een frisse wind door de Fast & Furious-franchise door de focus te verschuiven van het straatracen naar een complexe bankkraak. Overigens is Brett Ratner (Tower Heist) wat hem betreft nog steeds welkom om opnieuw te regisseren.

Jackie Chan vertelde onlangs te gaan stoppen met zijn “intensieve actiefilms”, maar gaf toen al aan nog best een Rush Hour te willen maken. Chris Tucker is eerst nog te zien in Silver Linings Playbook met Bradley Cooper en Robert DeNiro.