Channing Tatum prankt bezoekers testscreening Magic Mike XXL

Geplaatst: door de redactie

Een belangrijk onderdeel van het productieproces van nieuwe film zijn zogenoemde testscreenings. Hier krijgen filmfans vroege versies van films te zien om te kijken hoe ze erop reageren en wat er mogelijk nog veranderd kan worden in de montage of verhaallijn. Soms leiden testscreenings er zelfs toe dat sommige scènes opnieuw opgenomen worden, of acteurs/actrices zelfs vervangen. 

Zover zal het bij Magic Mike XXL toch niet komen, al leek het hoofdrolspeler Channing Tatum wel aardig de allereerste proefvertoning van het vervolg op de striphit uit 2013 bij te wonen. Natuurlijk niet in zijn dagelijkse kloffie, maar als bobo van de filmstudio die de film deze zomer uitbrengt. Bekijk hieronder hoe dat afliep.

Al was het natuurlijk niet zomaar, voor Tatum is het filmpje een mooie aanleiding om aandacht te vragen voor de Runa Foundation, een goed doel waar hij zich als ambassadeur aan verbonden heeft. Iedereen die vóór 18 juni aanstaande de stichting steunt, maakt zomaar kans om samen met een +1 aanwezig te zijn bij de wereldpremière van Magic Mike XXL - bekijk hier de eerste en hier de tweede trailer van de donderdag 2 juli verschijnende sequel - op vrijdag 26 juni in Hollywood. Ja, ook mensen uit Nederland.