Clipjes en featurettes voor The World’s End

Geplaatst: door de redactie

Even leek het erop dat The World’s End de Nederlandse bioscopen niet zou bereiken, maar vanaf komende donderdag is de film dan toch ook hier te zien. Morgenochtend komt de recensie online, maar eerst alvast een aantal featurettes en clipjes uit de film…

The World’s End is (na Shaun of the Dead en Hot Fuzz) het derde deel uit de onofficiële trilogie van Edgar Wright, Simon Pegg en Nick Frost. Dit keer speelt Pegg een man die maar niet volwassen wil worden en al zijn oude vrienden optrommelt om oude tijden te doen herleven door middel van een epische kroegentocht. In het onderstaande filmpje vertellen zowel Pegg en Frost als de rest van de acteurs (Martin Freeman, Paddy Considine, Rosamund Pike) iets over de personages en hun relaties.

De basis voor al het succes van de films is en blijft natuurlijk het onscreen partnerschap tussen Simon Pegg en Nick Frost. In het onderstaande filmpje wordt hun samenwerking nader besproken en zien we naast beelden uit de trilogie ook fragmenten van het niet door Wright geregisseerde Paul en hun cultserie Spaced. The World’s End draait vanaf donderdag in de bios, maar mocht je alvast meer willen zien volgen ook nog een trailer en een aantal clipjes.