Cohen - Sacha Baron Cohen

Geplaatst: door de redactie

Baron Cohen heeft na onder meer Ali G, Borat en Brüno zijn pijlen gericht op England's Finest, James Bond. Hij springt op de Skyfall-bandwagon en laat weten bezig te zijn met een 007-spoof. 

De wereld van MI-6 en haar beste agent is natuurlijk een eindeloze bron voor verkomedieëringen (een door Q ontworpen woord, mind you), maar tevens een goudmijn die al herhaaldelijk geplunderd is -we noemen een Austin Powers, een Johnny English en een whatever Steve Carell's naam was in Get Smart- met wisselend resultaat. Hij mag z'n door een afzichtelijke groene string blootgelaten borst natmaken dus.  

Het is overigens niet duidelijk of hij zelf de hoofdrol zal gaan spelen - dat zal van z'n schema afhangen. Wel is bekend dat Paramount hem en Phil Johnston (die eerder Wreck-It Ralph schreef) aan het werk gezet heeft, en dat het verhaal draait om een Britse superspion en zijn lang verloren gewaande broer, een achterlijke voetbalhooligan. Al betwijfelen we of dat laatste bijvoeglijk naamwoord wel nodig was. We zijn in ieder geval benieuwd wat ze er van gaan maken..