Derde trailer voor Despicable Me spin-off Minions

Geplaatst: door de redactie

De onverstaanbare gele wezentjes uit Despicable Me krijgen deze zomer een eigen spin-off en na trailer één en trailer twee is hier een derde voorproefje op die animatiefilm. Vanaf 1 juli is Minions te zien in de Nederlandse bioscopen.

De film is een prequel op Despicable Me: de Minions zijn hier nog op zoek naar een slechterik die ze kunnen dienen. Drie van de kleine helpers (Kevin, Stuart en Bob) komen op het spoor van de eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (met de stem van Sandra Bullock uit Gravity) en willen haar dolgraag assisteren, maar uiteindelijk moeten ze alle Minions zien te redden van de ondergang. Naast Bullock maken ook Jon Hamm (Mad Men) en Michael Keaton (Birdman) deel uit van de stemmencast.

In de Nederlandse versie worden die stemmen gedaan door onder meer Isa Hoes, Susan Visser en Karin Bloemen. We spraken een tijdje geleden al met enkele van de Nederlandse stemacteurs toen de cast werd voorgesteld aan de pers. Van de nieuwe trailer is inmiddels ook een Nederlandse gesproken versie verschenen. Bekijk zowel de Amerikaanse als de Nederlands gesproken versie hieronder terug.