Derde trailer voor Star Trek Beyond

Geplaatst: door de redactie

De Trekkies hebben weer een heleboel om naar uit te kijken. Begin volgend jaar gaat een nieuwe Star Trek-serie van Bryan Fuller in première en volgende maand verschijnt Star Trek Beyond in de bios. De film kreeg vandaag een derde trailer.

Star Trek Beyond is het langverwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek-franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent wederom de verste uithoeken van het universum. Dit keer krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand (Idris Elba) en mogelijke nieuwe bondgenoot (Sofia Boutella, te zien onder).

Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6) tekende voor de regie. De film bevat ook één van de laatste rollen van de eerder deze maand overleden Anton Yelchin. Star Trek Beyond verschijnt op 21 juli in de bioscoop.

Bekijk hieronder ook een featurette waarin Rihanna, wiens muziek je hoort in de nieuwe trailer, vertelt over haar liefde voor Star Trek.