Eerste red band trailer voor The Nice Guys

Geplaatst: door de redactie

Na de poster van gisteren kreeg The Nice Guys vandaag dan ook een trailer. En hij is red-band, dus Russell Crowe en Ryan Gosling mogen ongecensureerd losgaan. De komische neo-noir verschijnt 26 mei in de Nederlandse bioscopen.

The Nice Guys speelt zich af aan het einde van de jaren zeventig. Crowe is te zien als Jackson Healy; een brute kracht die zich in laat huren om mensen te intimideren en klappen te verkopen. Hij krijgt van iemand van het Ministerie van Justitie (Kim Basinger - eerder met Crowe te zien in L.A. Confidential) echter een andersoortige opdracht; uitzoeken wat er gebeurd is met haar verdwenen dochter. Healy kan het niet alleen af en krijgt hulp van de onconventionele privé-detective Holland March (Ryan Gosling).

The Nice Guys is na Kiss Kiss Bang Bang en Iron Man 3 de derde regieklus van scenarist Shane Black. Het scenario lag al een hele tijd klaar en werd ooit overwogen als televisie-pilot; de scriptreviews van een paar jaar geleden omschreven het project als een kruising tussen Lethal Weapon - het eerste script dat Black ooit verkocht - en de tv-serie The Rockford Files. Bijrollen zijn er voor Matt Bomer (Magic Mike), Keith David (They Live) en Margaret Qualley (The Leftovers). Joel Silver (Die Hard, The Matrix) produceert.