Eerste red band trailer voor Triple 9

Geplaatst: door de redactie

John Hillcoat maakte eerder grimmige misdaadfilms die zich afspeelden in vervlogen tijden (zoals de keiharde western The Proposition en meer recentelijk Lawless), maar zijn nieuwe film speelt zich gewoon af in het heden. Bekijk een fraaie ensemble cast in de eerste red band trailer voor Triple 9.

Triple 9 draait om een groep criminelen die een agent willen vermoorden aan de ene kant van de stad om zo de aandacht af te leiden van een overval die ze willen plegen aan de andere kant van de stad. Die plotbeschrijving valt nog niet echt af te leiden uit de onderstaande trailer, waarin vooral de toon en sfeer naar voren komen en een aantal personages worden voorgesteld. Casey Affleck (Gone Baby Gone) speelt een agent die probeert de juiste keuzes te maken en Woody Harrelson (Rampart) is zijn mentor.

Afgaand op de beelden in de trailer lijkt de zwijgzame Kate Winslet (binnenkort te zien in Steve Jobs) juist aan de andere kant van de wet te staan. Bijrollen in Triple 9 zijn voor Norman Reedus (The Boondock Saints), Aaron Paul (Breaking Bad), Gal Gadot (Batman v. Superman), Chiwetel Ejiofor (The Martian) en Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier). De film verschijnt op 3 maart 2016 in Nederland.