Eerste teaser trailer voor Gone Girl

Geplaatst: door de redactie

Ben Affleck weet hoe het is om door pers en publiek keihard beoordeeld te worden. Zijn personage Nick Dunne ondervindt ook hoe dat voelt in de nieuwe thriller van regisseur David Fincher (Fight Club, The Girl with the Dragon Tattoo).

Gone Girl is gebaseerd op de bestseller van Gillian Flynn, die haar boek zelf tot scenario bewerkte. Ben Affleck gaat in de film als Dunne op zoek naar zijn vermiste vrouw Amy (Rosamund Pike uit Jack Reacher en The World’s End). Door alle media-aandacht wordt duidelijk dat hun samenzijn misschien toch niet echt een sprookjeshuwelijk was en langzaamaan begint iedereen zich af te vragen of Dunne zijn vrouw niet zelf om het leven heeft gebracht.

De castlist bevat verder nog een aantal namen die net zo opvallend zijn als de muziekkeuze voor de onderstaande teaser trailer. Zo gaf Fincher rollen aan onder meer Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) en Tyler Perry (Alex Cross). De release van Gone Girl staat hier in Nederland gepland op 2 oktober van dit jaar.