Eerste teaser trailer voor The Boss Baby

Geplaatst: door Tom van Steensel

Alec Baldwin staat de laatste weken weer volop in de spotlights met zijn imitatie van Donald Trump in Saturday Night Live, maar ook als baby is hij niet bang om de baas te spelen. Beluister de acteur in de eerste teaser voor de animatiefilm The Boss Baby.

In The Boss Baby wordt het 7-jarige jongetje Tim (Mike Bakshi) plots opgeschrikt door de komst van een broertje. Gedreven door jaloezie is hij vastbesloten om de liefde van zijn ouders terug te winnen en gaat hij op onderzoek uit. Hij komt erachter dat de nieuwe baby een stuk intelligenter is dan zijn ouders denken. De stemmen van de ouders van Tim worden gedaan door talkshow-host Jimmy Kimmel en Friends-actrice Lisa Kudrow. Verder zijn ook Tobey Maguire (Spider-Man), Patton Oswalt (Ratatouille) en Steve Buscemi (Monsters Inc) te horen in de Dreamworks-film, die afkomstig is van de regisseur van Megamind en Madagascar.

The Boss Baby verschijnt op 19 april in de bioscoop. Bekijk onder de Amerikaanse trailer ook de trailer voor de Nederlands gesproken versie.