Eerste trailer Bachelorette

Geplaatst: door de redactie

The Hangover, of vooral het commerciële succes daarvan, heeft heel wat losgemaakt in filmland. Niet alleen kreeg die film een vervolg, ook werd het concept al enkele keren schaamteloos gekopieerd, bijvoorbeeld in het Britse A Few Best Men en Bridesmaids. Was laatstgenoemde film vooral erg lollig, afgaand op de trailer lijkt Bachelorette iets donkerder en rauwer te worden.

Bachelorette vertelt over de vier hartsvriendinnen Becky (Rebel Wilson, overigens ook te zien in A Few Best Men), Regan (Kirsten Dunst), Gena (Lizzy Caplan) en Katie (Isla Fisher). Ze kennen elkaar al sinds de middelbare school, dus wanneer Becky gaat trouwen met Dale (Hayes MacArthur) staat vast wie de drie bruidsmeisjes worden.

Maar een huwelijk kan natuurlijk niet zonder vrijgezellenfeestje. Waar de toch wat braaf geworden Becky het juist netjes en tam wil houden, grijpen Regan, Gena en Katie de kans nog eens helemaal uit de band te springen. Just like back in the old days.

Bachelorette, van de tot nu toe in Hollywood volslagen onbekende debutante Leslye Headland, heeft vooralsnog een Nederlandse releasedatum van 4 oktober. En waar onderstaande trailer toch nog een beetje braafjes blijft, laat de Nederlandse distributeur weten te verwachten dat binnenkort ook een 'restricted' trailer van Bachelorette verschijnt.