Eerste trailer Man of Steel

Geplaatst: door de redactie

Is it a bird? Is it a plane? Het is de eerste echte trailer voor Zack Snyders Man of Steel, die veel meer laat zien de eerder verschenen teaser trailertjes . Alleen nog geen Superman die klappen uitdeelt in super slowmotion….

In de nieuwe trailer zien we onder andere Kevin Costner die als pleegvader wijze woorden heeft voor een jonge Clark Kent. Ook is er een korte eerst blik op zowel Russell Crowe als zijn echte vader Jor-El (in de jaren zeventig gespeeld door Marlon Brando) en Michael Shannon als Kryptonische bad guy General Zod. Daarnaast komt de scène die we laatst al in postervorm voorbij zagen komen (Superman voorgeleid in handboeien) ook in de trailer voorbij.

De nieuwe Superman wordt geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), terwijl Christopher Nolan (The Dark Knight) de productie voor Warner Brothers overzag. Nolan en zijn Batman-schrijfpartner David S. Goyer zijn dan ook samen verantwoordelijk voor het verhaal van de film. Op 20 juni 2013 vliegt Superman opnieuw de bioscoop in.