Eerste trailer voor actiedrama Sicario

Geplaatst: door de redactie

Denis Villeneuve (Prisoners, Enemy) begint binnenkort aan de opnamen van Blade Runner 2, maar ondertussen heeft hij Sicario alweer een tijdje in de koker zitten. Bekijk een eerste trailer voor het keiharde actiedrama met Emily Blunt.

Nu speelde Blunt onlangs in Edge of Tomorrow nog een vrij harde tante, maar in Sicario (wat huurmoordenaar betekent) geeft ze gestalte aan de wat meer naïeve en idealistische FBI agente Kate Macer. Macer wordt door de elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) uitgekozen om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de VS en Mexico gaat het team waar ze deel van uitmaakt op een geheime missie, waarbij ze zichzelf helemaal moet geven om te overleven en uiteindelijk aan alles begint te twijfelen.

Naast Brolin en Blunt is de derde hoofdrol voor Benicio Del Toro (The Usual Suspects), die voor een vorig uitstapje naar de wereld van drugshandel (Traffic) destijds een Oscar won. Del Toro speelt Alejandro, een raadselachtige consultant met een twijfelachtig verleden die de leiding heeft over de gevaarlijke missie van Macer. Sicario is het schrijfdebuut van acteur Tayler Sheridan - vooral bekend van bijrolletjes in Sons of Anarchy en Veronica Mars. Vanaf 8 oktober te zien in onze bioscopen.