Eerste trailer voor Barely Lethal

Geplaatst: door de redactie

Zes jaar na zijn regiedebuut Fanboys komt Kyle Newman dan eindelijk met een tweede speelfilm. Bekijk een eerste trailer voor de komische actiefilm Barely Lethal met Hailee Steinfeld (True Grit, Ender's Game, Begin Again) in de hoofdrol.

Steinfeld speelt Megan; een weesmeisje dat door haar mentor (Samuel L. Jackson, die nog steeds in bijna elke film zit) van jongs af aan is opgeleid tot moordmachine. Wanneer ze begint te verlangen naar een normaal leven zet ze haar eigen dood in scène en doet ze zich op een school voor als uitwisseling- student. Maar schimmige figuren uit haar verleden steken al snel de kop op en dus moet Megan ook op school al haar Liam Neeson-achtige vaardigheden uit de kast trekken om te kunnen overleven.

Jessica Alba (Sin City 2, Machete Kills) is te zien als Steinfelds voormalige contactpersoon en huidige vijand. Sophie Turner, de Games of Thrones-actrice die de komende jaren te zien zal zijn als onder meer Mary Shelley en Jean Grey, heeft een bijrol als de piepjonge killer die door Alba wordt ingezet om met haar af te rekenen. Barely Lethal verschijnt na de zomer in Amerika, wanneer de film naar Nederland komt is nog niet bekend. Steinfeld is over twee maandjes eerst nog te zien in Pitch Perfect 2.