Eerste trailer voor Jurassic World

Geplaatst: door de redactie

Het gebeurde eerder met Avengers: Age of Ultron, en ook de trailer voor Jurassic World (die eigenlijk over twee dagen zou verschijnen) springt plots al eerder online. Bekijk de beelden uit de door Steven Spielberg geproduceerde film.

Jurassic World speelt zich twintig jaar na de originele trilogie af. Het themapark met dinosaurussen is inmiddels volledig operationeel en de droom van John Hammond (de inmiddels overleden Richard Attenborough) lijkt daarmee verwezenlijkt. Maar mensen willen altijd de grenzen opzoeken wat betreft de mogelijkheden van genetische manipulatie, en al snel loopt het daarmee gruwelijk uit de hand....

Rollen in de film zijn er voor Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), Ty Simpkins (het kleine jochie dat in Iron Man 3 Tony Stark bijstond), Bryce Dallas Howard (The Help) en Vincent D'Onofrio (Full Metal Jacket). Pratt speelt een expert (en trainer) op het gebied van Velociraptors en is beste vrienden met een personage gespeeld door Omar Sy (Intouchables) die overigens nog niet in deze trailer te zien is.

Na eerder Spielberg en Joe Johnston is de regie van dit vierde deel in handen van indie-filmmaker Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed). Overigens is de film nog in post-productie en zal, zoals wel vaker bij grote films met vroege trailers volgestopt met special effects, de CGI in de uiteindelijke film wat meer opgepoetst zijn. Jurassic World moet op 11 juni 2015 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.