Eerste trailer voor Kingsman-vervolg The Golden Circle

Geplaatst: door de redactie

Na het (terechte) succes van Kingsman: The Secret Service kon een vervolg op de film van Matthew Vaughn natuurlijk niet uitblijven. Die sequel verschijnt begin oktober en heeft naast de al vertrouwde gezichten uit het eerste deel behoorlijk wat vers bloed gekregen. Zo zien we onder meer Channing Tatum, Halle Berry, Narcos' Pedro Pascal, Julianne Moore en Jeff Bridges opduiken in de spectaculaire eerste trailer, maar ook niemand minder dan Sir Elton John heeft een rol in de actiekomedie.

Na de introductie van de onafhankelijke en discrete inlichtingendienst in Kingsman: The Secret Service staan onze helden in The Golden Circle voor een nieuwe uitdaging. Wanneer ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

Kingsman: The Golden Circle verschijnt donderdag 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.