Eerste trailer voor Our Brand is Crisis

Geplaatst: door de redactie

De Oscarwinnende Argo-producenten George Clooney en Grant Heslov presenteren de satirische dramafilm Our Brand is Crisis. In de cast vinden we ook twee Oscarwinnende acteurs terug. Sandra Bullock (Gravity) en Billy Bob Thornton (The Judge) spelen twee Amerikaanse campagne adviseurs die in Zuid-Amerika een oude vendetta uitvechten.

 

Wanneer een Boliviaanse presidentskandidaat (Joaquim de Almeida - bekend van Desperado en 24) een enorme achterstand oploopt in de polls roept hij de hulp in van een Amerikaans management team dat onder leiding staat van de in ongenade gevallen strateeg "Calamity" Jane Bodine (Bullock). Bodine verliet ooit na een schandaal de politieke wereld, maar besluit toch weer aan de slag te gaan in Zuid-Amerika. Haar Amerikaanse rivaal Pat Candy (Thornton) is namelijk de strateeg van de oppositie en Bodine ziet dit als haar laatste kans om hem eindelijk een keer te kunnen verslaan.

Our Brand is Crisis werd geregisseerd door David Gordon Green - een filmmaker die regelmatig stoner komedies als Pineapple Express afwisselt met complexer werk als Joe en Prince Avalanche. Het door feiten geinspireerde script is afkomstig van de schijver van onder meer Tinker Tailor Soldier Spy en Frank. De film gaat eind oktober uit in Amerika, maar heeft bij ons nog geen releasedatum.