Eerste trailer voor She's Funny That Way

Geplaatst: door de redactie

Na ruim tien jaar afwezigheid komt regisseur / scenarist / acteur / historicus Peter Bogdanovich (The Last Picture Show) weer terug met een speelfilm. She's Funny That Way is een hommage aan de klassieke screwball comedy's uit de jaren dertig en veertig. Bekijk de eerste trailer.

Bogdanovich had de film al heel lang in de planning staat; hij zou ooit gemaakt worden met John Ritter, maar na zijn tragische dood werd het script aan de kant gelegd. Inmiddels heeft Owen Wilson (Midnight in Paris) de hoofdrol op zich genomen. Hij speelt een getrouwde theaterregisseur die in de problemen komt wanneer hij prostituee / actrice Izzy (Imogen Poots) cast in een nieuw toneelstuk.

Want ook zijn eigen vrouw (Kathryn Hahn) heeft een rol in het stuk en weet niet dat haar man op meerdere manieren van Izzy gebruik maakt. Het wordt nog veel ingewikkelder wanneer ook de schrijver van het stuk (Will Forte) valt voor Izzy, terwijl die op zijn beurt een weer relatie heeft met haar therapeute (Jennifer Aniston). Ook Michael Shannon heeft een kleine cameo in de trailer.

She's Funny That Way moet op 4 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnen.