Eerste trailer voor X-Men: Apocalypse

Geplaatst: door de redactie

In vijf films - de spin-off's niet meegerekend - stonden de X-Men altijd voor redelijk hete vuren, maar in X-Men: Apocalypse nemen ze het op tegen een zo goed als onverslaanbare vijand. Bekijk Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens) als de eeuwenoude en onsterfelijke Apocalypse in de eerste trailer.

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse aanbeden als een god. Als hij na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld zoals die ontstaan is na X-Men: Days of Future Past. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, met onder meer Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en zijn eigen nieuwe wereldorde te creëren. En dus is het aan Mystique (Jennifer Lawrence), Professor X (James McAvoy) en een groep jonge X-Men om hem tegen te houden.

Met X-Men: Apocalypse zal Bryan Singer de nieuwe trilogie die Matthew Vaughn destijds begon met First Class gaan afsluiten. Rose Byrne (Bad Neighbours) komt terug als Moira MacTaggert, maar helemaal nieuw zijn onder meer Sophie Turner (Game of Thrones) als Jean Grey, Tye Sheridan (Mud) als Cyclops en Kodi Smit-McPhee (Slow West) als Nightcrawler. Na zijn scènestelende optreden in Days of Future Past mocht ook Evan Peters weer terugkeren als Quicksilver. Vanaf 19 mei te zien in de bioscoop.