Filmpjekijken TV: Première Magic Mike XXL

Geplaatst: door de redactie

Een opmerkelijk tafereel in Amsterdam gisteravond. Het tramverkeer in de Reguliersbreestraat lag namelijk urenlang stil. Niet vanwege een ongeluk of de hitte - het was de warmst gemeten 1e juli ooit - maar vanwege een filmpremière. De hoofdcast én regisseur van Magic Mike XXL waren namelijk naar Nederland gekomen voor de première van de film in Pathé Tuschinski en wij waren erbij!

Alle foto's: Bart van der Putten

Channing Tatum, Jada Pinkett Smith, Matt Bomer, Joe Manganiello, Amber Heard, Adam Rodriguez en regisseur Gregory Jacobs werden opgewacht door letterlijk duizenden fans. Sommige van hen hadden al in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsgenomen bij de bioscoop om een glimp op te vangen van hun idolen. Zij werden op hun wenken bediend, de meeste van de acteurs en actrices namen uitgebreid de tijd om met de fans op de foto te gaan, of ze te voorzien van een handtekening.

Gelukkig maakte ook vrijwel de complete cast even tijd voor een paar vragen van Filmpjekijken TV, wat uiteindelijk leidde tot onderstaand verslag van de première. MMXXL, het vervolg op Magic Mike, is vanaf vandaag te zien in de bioscoop.