The Fundamentals of Caring heeft trailer

Geplaatst: door de redactie

Na Special Correspondents is The Fundamentals of Caring de volgende film die binnenkort exclusief beschikbaar komt via Netflix. De roadmovie werd al voor de première begin dit jaar op Sundance aangekocht door de streamingdienst.

In de film besluit de voormalige schrijver Ben (Paul Rudd, bekend van This Is 40, Ant-Man en Captain America: Civil War) na een persoonlijke tragedie een opleiding te volgen om in de thuiszorg te gaan werken. Zijn eerste cliënt is de brutale 18-jarige Trevor (Craig Roberts, bekend van Submarine), die door de ziekte spierdystrofie in een rolstoel zit. De jongen neemt vanaf het eerste moment geen blad voor de mond en is geobsedeerd door diverse toeristische bezienswaardigheden die hij altijd op televisie ziet.

Ben neemt hem mee op een roadtrip om alles te bekijken, waaronder de ultieme trekpleister: de diepste put ter wereld. Onderweg voegen een bijdehante tienermeid en een hoogzwangere dame zich toe bij het reisgezelschap, waardoor Ben en Trevor hun overlevingstechnieken ook buiten de bekende paden moet leren toepassen. Met elke kilometer die ze reizen, leren ze meer en meer het belang van vriendschap en hoop. Selena Gomez en Jennifer Ehle hebben bijrollen. Vanaf 24 juni exclusief te streamen via Netflix.