Ghostbusters 3 nog steeds 'mogelijk'

Geplaatst: door de redactie

Een derde Ghostbusters is nog steeds een ‘mogelijkheid’. Normaal gesproken denk je dat zo’n uitspraak ‘wishful thinking’ is van Dan Aykroyd, maar deze keer komt de quote wel degelijk uit de mond van Bill Murray. Misschien hoeft Shatner dus toch niet op auditie te komen.

Murray deed de uitspraak toen hij door de lokale televisie van Chicago werd geïnterviewd in The Laugh Factory. Hij praat in eerste instantie met de verslaggever over de Chicago Cubs en het nieuwe honkbalseizoen, maar die informeert dan toch nog even naar de status van Ghostbusters 3. Murray geeft aan dat zijn medewerking aan de sequel nog steeds een ‘mogelijkheid’ is, maar verandert dan het onderwerp naar een film waarvan hij de opnamen al heeft afgerond: Moonrise Kingdom van Wes Anderson.

Murray praat in het interview ook nog over het feit dat hij geen agent heeft en mensen filmpitches gewoon achterlaten op zijn eigen telefoon. En hij heeft verder nog lovende woorden voor Charlie Sheen, met wie hij onlangs de film A Glimpse In The Mind of Charles Swan III afrondde.