Gosschalk en Van der Oest komen met All You Need is Love film

Geplaatst: door de redactie

Het televisieprogramma All You Need is Love vormt de inspiratiebron voor een nieuwe Nederlandse speelfilm die rond Kerstmis 2018 in de bioscoop moet verschijnen. Dat heeft producent NL Film, dat de mozaïekfilm samen met Kemna & Zonen en RTL ontwikkelt, bekendgemaakt.

De regie van All You Need is Love s in handen van Job Gosschalk (De Zevende Hemel), naar een script van de voor een Oscar genomineerde Paula van der Oest (Zus & Zo, Lucia de B., Tonio). Bij de totstandkoming van het script was ook 'Mr. All You Need is Love' Robert ten Brink betrokken. Eén van de verschillende verhaallijnen in de film werd zelfs gebaseerd op een item uit een aflevering van de kijkcijferhit van RTL4.

In de film volgen we, in aanloop naar Kerst en naar de kerstuitzending van All You Need is Love, de levens van uiteenlopende mensen. Omdat hun partner of een familielid in een ander werelddeel verblijft. Omdat die allereerste stap zo spannend kan zijn. Of omdat een stille liefde hen gewoonweg niet ziet staan. Ook de romantiek áchter de schermen van het befaamde televisieprogramma speelt een rol.

De casting is momenteel in volle gang, in februari 2018 beginnen de opnames. All You Need is Love verschijnt vervolgens in december 2018 in de Nederlandse bioscopen.