Green band trailer voor Sausage Party

Geplaatst: door de redactie

Seth Rogen belooft dat Sausage Party haar R-rating dubbel en dwars verdient, maar elke film heeft voor de promotie ook een wat bravere trailer nodig. En dus krijgt de animatiefilm na de eerdere red band trailer nu een green band variant.

In Sausage Party komt het voedsel in de supermarkt tot leven; ze denken dat ze na aankoop terecht zullen komen in een paradijs, maar merken vervolgens dat de taferelen in de keuken vanuit hun eigen oogpunt meer doen denken aan de horror in de opening van Saving Private Ryan. Eén gelukkige worst (Rogen) weet te ontsnappen en haast zich terug naar de supermarkt om het andere eten te waarschuwen.

Rogen schakelde al zijn vrienden in om de overige stemmen in te spreken, zo zijn onder meer Jonah Hill, Michael Cera, Danny McBride, Craig Robinson en uiteraard James Franco in de film te horen. Verder maken ook Paul Rudd, Edward Norton en Salma Hayek hun opwachting. De animiatie werd gedaan door Nitrogen Studios, gevestigd in Rogens thuisland Canada. Vanaf 18 augustus in de bioscoop.