Idris Elba vervangt Jamie Foxx in The Trap

Geplaatst: door de redactie

Spring Breakers was in 2013 echt zo'n film die zorgde voor verdeeldheid; een wanproduct volgens de ene helft van onze redactie, een meesterwerk volgens de andere helft van onze redactie. Kan maker Harmony Korine met zijn volgende film The Trap ook de nay-sayers overtuigen? De cast begint in ieder geval indrukwekkende vormen aan te nemen....

Zo heeft Jamie Foxx (Django Unchained) net plaats moeten maken voor onze favoriete DJ / acteur Idris Elba (momenteel naast Sean Penn te zien in The Gunman). Elba speelt gangsterrapper Rico die ooit zijn beste vriend Slim (Benicio Del Toro uit The Usual Suspects) liet opdraaien voor een door hem gepleegde misdaad. Veertien jaar later komt Slim uit de bak en is vastberaden om wraak te nemen op Rico, ook omdat zijn oude maat inmiddels met zijn voormalige vriendin is getrouwd en zijn zoon heeft opgevoed.

Het idee van Elba als gansterrapper nog niet genoeg voor je? Lees dan de rest van de namen mee: Robert Pattinson (Maps to the Stars) is een Uzi-dragende surfer die door Slim op Rico wordt afgestuurd, James Franco (Spring Breakers) speelt Rico's cokeverslaafde manager en Al Pacino (The Godfather, Dog Day Afternoon) is zijn reclasseringsambtenaar. Focus Features heeft de Amerikaanse distributie rechten al voor de opnamen van de film vastgelegd. Nu nog hopen dat Europa ook snel aan de beurt is.