Jennifer Lawrence en Amy Schumer werken samen aan film

Geplaatst: door de redactie

Amy Schumer is "on top of the world" momenteel; Trainwreck kreeg overal lovende recensies (ook bij ons) en dus vragen veel mensen zich af hoe de comédienne haar succes in de filmwereld een vervolg gaat geven. En dat zal onder meer gaan gebeuren met niemand minder dan Oscarwinnares Jennifer Lawrence, inmiddels een goede vriendin van Schumer.

 

Schumer vertelde in de laatste Daily Show van Jon Stewart al op vakantie te zijn geweest met Lawrence - en had de foto's om het te bewijzen - en nu vertelt Lawrence in een interview met de New York Times dat ze binnenkort zussen zullen spelen in een nieuwe speelfilm. En dat is nog niet alles; ze zijn met z'n tweetjes ook aan het scenario voor de film bezig en hebben volgens Lawrence al honderd pagina's bij elkaar geschreven. De film zou het debuut van Lawrence als scenarist worden, terwijl Schumer voorafgaand aan het schrijven van Trainwreck vooral korte sketches en stand-up shows schreef.

Lawrence is een groot fan van Trainwreck en sinds het zien van de film hebben de twee bijna dagelijks contact. Schumer heeft ook nog een zelf geschreven moeder-dochter komedie op stapel staan - die mogelijk wordt geregisseerd door Jonathan Levine (The Night Before) - en die zal mogelijk eerst aan de beurt zijn. Lawrence is eind dit jaar te zien in de laatste Hunger Games-film en komt ook met een volgende samenwerking met David O. Russell - Joy - die begin januari in Nederland verschijnt.