John Carter

Geplaatst: door de redactie

De Superbowl staat altijd garant voor spectaculaire reclamespotjes. Eerder zagen we al een teaser rond Ferris Bueller verschijnen, die uiteindelijk slechts om een Honda-reclame bleek te gaan. Ook plaatsten we vanmorgen de trailer van Battleship

Wat bij die trailer al opvielt, geldt zeker ook voor John Carter: het filmpje dat tijdens de Superbowl getoond werd, is eigenlijk minder interessant dan de officiële trailer die al uit is, en de helft zo kort. Dus terwijl diverse media de John Carter spot van afgelopen nacht overgenomen hebben, zien wij liever de volledige trailer. Bij dezen!

John Carter gaat over een maandje, op 8 maart, in de Nederlandse bioscopen draaien. 

John Carter is een actie-avontuur van Andrew Stanton (WALL-E, Finding Nemo), dat zich afspeelt op de mysterieuze en exotische planeet Barsoom. De film is gebaseerd op het klassieke sci-fi boek van Edgar Rice Burroughs en vertelt het verhaal van John Carter (Taylor Kitsch). John wordt onverwachts overgebracht naar Barsoom waar hij terecht komt in een enorm conflict tussen de inwoners van deze planeet, waaronder Tars Tarkas (Willem Dafoe) en prinses Dejah Thoris (Lynn Collins). In een wereld die op instorten staat, ontdekt Carter dat de redding van Barsoom en zijn bewoners in zijn handen ligt.