Julianne Moore beoogd voor Kingsman-sequel

Geplaatst: door de redactie

Castingnieuws voor het vervolg op Kingsman: The Secret Service. THR bevestigt dat Colin Firth ondanks eerdere geruchten niet terug zal komen voor deel twee, maar Julianne Moore zou momenteel in gesprek zijn voor de grote bad guy-rol.

Moore won vorig jaar een Oscar voor haar rol in Still Alice en is binnenkort te zien naast Ellen Page in de dramafilm Freeheld. Ook werd ze onlangs gecast in de nieuwe film van George Clooney, gebaseerd op een script van de Coens met wie ze eerder werkte aan The Big Lebowski, en een nieuwe film van Carol-regisseur Todd Haynes. Het zou daardoor nog even afwachten zijn of Kingsman 2 in haar agenda past.

Kingsman: The Secret Service bracht in 2014 onverwacht veel geld op voor een komische actiefilm met een R-rating die uitkwam in februari. De Deadpool van dat jaar zeg maar. De door Colin Firth gespeelde gentleman assassin Harry Hart wist het einde van de film niet te halen, maar Taron Egerton (Eddie The Eagle) komt wel terug en ook Matthew Vaughn (X-Men: First Class) zal volgens THR opnieuw regisseren.