Laatste Grand Budapest Hotel trailer is red band

Geplaatst: door de redactie

The Grand Budapest Hotel onthult een laatste red band trailer. Hoewel de nieuwe Wes Anderson (rechts te zien op foto onder) in Nederland een keuring van zes jaar en ouder heeft gekregen, is hij in Amerika voorzien van een heuse R-rating.

Aan de andere kant van de oceaan tillen ze nu eenmaal wat zwaarder aan wat blote borsten en f-woorden. De film van regisseur Wes Anderson (Moonrise Kingdom, Fantastic Mr. Fox, The Darjeeling Limited) speelt zich af in een gerenommeerd Europees hotel tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Hij vertelt over de avonturen van de legendarische conciërge M. Gustave (Ralph Fiennes) en Zero Moustafa (Tony Revolori), de piccolo die zijn beste vriend wordt.

Het verhaal gaat over de diefstal en opsporing van een Renaissance schilderij van onschatbare waarde en de strijd om een aanzienlijk familiefortuin. De film heeft een uitgebreide cast van topacteurs en een deel daarvan komt aan het woord in deze eerdere featurette. Of bekijk gewoon nogmaals de eerste trailer. The Grand Budapest Hotel is vanaf komende donderdag te zien in de bioscoop. Morgenochtend verschijnt onze volledige recensie van de film online.