Laatste trailer voor Kong: Skull Island

Geplaatst: door Tom van Steensel

Met nog minder dan twee weken tot de release gaf Warner een derde en laatste trailer vrij voor Kong: Skull Island. De eerste King Kong-film sinds die van Peter Jackson uit 2005 moet straks de weg vrijmaken voor een cross-over met Godzilla.

Skull Island speelt zich af in de jaren 70 en volgt een nieuwe expeditie naar het mythische eiland in de Grote Oceaan, waar King Kong de dienst uitmaakt. Voor de camera worden met Samuel L. Jackson (The Avengers), Tom Hiddleston (Thor), Brie Larson (Captain Marvel) en John C. Reilly (Guardians of the Galaxy) verschillende acteurs uit de Marvel-stal samengebracht in een andersoortig filmuniversum. John Goodman (Argo) is te zien als de man die de expeditie op touw zet en Straight Outta Compton-acteurs Corey Hawkins en Jason Mitchell geven gestalte aan twee soldaten uit de eenheid van de door Jackson gespeelde legercommandant.

Kong: Skull Island werd geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts, bekend van de indie-film The Kings of Summer. Vanaf 9 maart in de Nederlandse bioscopen.