Liam Neeson tegenover Ed Harris in Run All Night trailer

Geplaatst: door de redactie

Liam Neeson (A Walk Among the Tombstones) slaat volgende week op de vlucht in Taken 3, maar is ook daarna nog niet klaar met rennen. In Run All Night neemt hij het als huurmoordenaar op leeftijd op tegen zijn door Ed Harris gespeelde baas en beste vriend. Bekijk de trailer voor de actiefilm die in april bij ons verschijnt.

Huurmoordenaar Jimmy Conlon (Neeson) heeft betere dagen gezien: hij worstelt met zijn verleden, grijpt vaak naar een fles whiskey en probeert uit handen te blijven van een agent (Vincent D'Onofrio uit Full Metal Jacket) die hem al jarenlang op die hielen zit. Maar de problemen beginnen pas echt wanneer hij zijn zoon (Joel Kinnaman uit RoboCop) moet beschermen tegen mensen die hem dood willen hebben.

En daardoor krijgt Conlon het aan de stok met Shawn Maguire (Harris), een misdaadbaas die jarenlang zijn beste vriend was. Conlon heeft welgeteld een nacht om de keuze te maken tussen zijn van hem vervreemde familie en zijn leven als misdadiger. Run All Night werd geregisseerd door Jaume Collet- Serra en is na Unknown en Non-Stop alweer zijn derde film met Neeson. Vanaf 16 april in de bioscoop.