Lionsgate werkt aan vervolg op Sicario

Geplaatst: door de redactie

Na alle positieve reacties - en geruchten over mogelijke Oscarnominaties - op Sicaro denkt Lionsgate al hardop na over een een vervolg. De sequel zou een soort spin-off worden rondom het personage van Benicio Del Toro (Traffic).

Del Toro is in de misdaadfilm te zien als een mysterieuze huurling die Emily Blunt en Josh Brolin meehelpt in hun strijd tegen Mexicaanse drugskartels. In de onderstaande featurette kom je meer te weten over de door hem gespeelde Alejandro. Taylor Sheridan - die met Sicario debuteerde als scenarist - zal het nieuwe project overzien en ook regisseur Denis Villeneuve zal betrokken blijven, al is het nog niet duidelijk of hij ook daadwerkelijk opnieuw zal regisseren, aangezien hij de komende tijd ook zijn handen vol heeft met de aankomende Blade Runner-sequel.

 

Sicario bracht het afgelopen weekend al opvallend veel geld op voor een film die tot nu toe maar in een beperkt aantal zalen te zien was. De thriller - bekijk hier de trailer - is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Del Toro is een maand later ook nog te zien naast Tim Robbins in A Perfect Day en onlangs bevestigde de acteur dat hij de bad guy zal gaan spelen in de zevende Star Wars-film.