Mannenharten 2 heeft zijn trailer

Geplaatst: door de redactie

Weliswaar moeten we nog tot half december wachten, vandaag gaf distributeur Dutch FilmWorks alvast de trailer voor Mannenharten 2 vrij. Alle bekende gezichten keren terug in het vervolg van de met een Platina Film bekroonde komedie van Mark de Cloe, al zijn er in de sequel ook enkele nieuwe gezichten te ontdekken.

Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Mannenharten 2 is vanaf donderdag 17 december te zien in de Nederlandse bioscopen.