Manuel Broekman zoekt enthousiaste meiden voor topless lapdance

Geplaatst: door de redactie

"Gezocht: enthousiaste meiden die Manuel Broekman het hoofd op hol willen brengen met een topless lapdance." Zo ongeveer luidt de tekst op een oproep die vandaag op de social media verscheen waarin jonge vrouwen "met de juiste skills" wordt opgeroepen zich te melden. De oproep is afkomstig van Jon Karthaus die onlangs met de opnames van zijn speelfilmregiedebuut Homies begon.

In de film zit een scène waarin Broekman (De Marathon, SmoorverliefdFeuten Het Feestje) de gelukkige ontvanger van een lapdance is. En daarvoor deed Karthaus via Facebook en Twitter bovenstaande oproep. Met daarbij vetgedrukt de belofte dat "er gezoend mag worden". Is dat waarschijnlijk voor veel vrouwelijke fans van de acteur al een beloning op zich, er is ook nog een financiële vergoeding beschikbaar.

Broekman speelt in de door Utrechter Karthaus geschreven film Sebas, één van de vier homies uit de titel. Hij krijgt het aan de stok met de Russische maffia, maar natuurlijk staan zijn beste vrienden Timo (Robert de Hoog), Felix (Gijs Naber) en Mark voor hem klaar. Ze krijgen opdracht om in één week tijd liefst 22 kilo cocaïne tegen straatwaarde te verkopen. Alleen behoort gedegen plannen maken nu niet bepaald tot de sterkste kwaliteiten van de vier homies.

Homies moet 29 januari 2015 in de bioscoop verschijnen.