Martijn Fischer doet stem van panda Po

Geplaatst: door de redactie

Binnenkort verschijnt het derde deel uit de Kung Fu Panda-serie van Dreamworks in de bios. De film krijgt ook een Nederlandse versie waarvan de cast nu bekend is gemaakt. Martijn Fischer zal daarbij zijn debuut gaan maken als stemacteur.

Fischer doet de stem van het hoofdpersonage Po, in de Amerikaanse versie gespeeld door Jack Black. De acteur is vooral bekend om zijn vertolking van zanger Andre Hazes, zowel op het toneel als in de film. Onlangs was Fischer nog te zien als Jezus in The Passion en had hij een rol in Rokjesdag. In de vorige Kung Fu Panda-films werd de rol van de pandabeer die in dit derde deel zijn vader ontmoet ingesproken door radio-DJ Edwin Evers, maar die moest door drukte deze keer de rol aan Fischer laten.

Verder keert actrice en presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau (Popoz, Pain & Gain, Valentino) terug als meester Tijger. Televisiepresentator en auteur Rik Felderhof (Villa Felderhof, trilogie De Vliegenvanger) kruipt wederom in de huid van de wijze kungfu-leraar Shifu. Cabaretier en presentator Jörgen Raymann (Raymann!, Heksen Bestaan Niet, Cars) spreekt opnieuw de stem Meester Monkie. Kung Fu Panda 3 is vanaf 13 april te zien in de bios, zowel in het Engels als in het Nederlands. Bekijk ook de trailer.