Moordmysterie Dark Places heeft tweede trailer

Geplaatst: door de redactie

Onlangs speelden ze allebei in het compleet gestoorde actiespektakel Mad Mad: Fury Road en begin augustus zie je ze opnieuw samen in Dark Places. Bekijk Charlize Theron en Nicholas Hoult in een tweede trailer voor de boekverfilming.

Theron speelt Libby Day; een vrouw die zeven jaar oud was toen haar moeder en zusjes werden vermoord. Zij overleefde en getuigde tegen haar broer Ben (Tye Sheridan uit Mud), die werd veroordeeld en levenslang kreeg. Wanneer een aantal misdaadliefhebbers die zich ‘The Kill Club’ noemen haar vijfentwintig jaar later vinden, merkt ze dat niet iedereen gelooft dat Ben (als volwassene gespeeld door Corey Stoll uit Ant-Man) schuldig is. Libby besluit daarom dieper en dieper in haar eigen geheugen te graven en stukje bij beetje komt de duistere waarheid naar boven...

Hoult is in de film te zien als Lyle Wirth; de oprichter van de zogenaamde Kill Club. Andere bijrollen zijn er voor Christina Hendricks (Lost River) en Chloë Grace Moretz (The Equalizer). Dark Places werd geschreven door voormalig journaliste Gillian Flynn - die een tijdje terug haar boek Gone Girl met veel succes verfilmd zag worden door David Fincher. De film verschijnt op 6 augustus in Nederland.

Bekijk ook de eerste trailer voor Dark Places