Nederlandse trailer voor Slow West met Michael Fassbender

Geplaatst: door de redactie

Na juichende recensies op het Sundance Film Festival was het niet zozeer de vraag óf Slow West een Nederlandse release zou krijgen, maar wanneer. Distributeur Remain in Light kocht de western met Michael Fassbender aan en brengt deze op 17 september uit in de Nederlandse filmtheaters. En daar hoort dan ook een nieuwe trailer bij.

Deze inmiddels derde trailer van het regiedebuut van muzikant John Maclean wijkt iets af van de eerder verschenen eerste en tweede trailer van de western waarin de zestienjarige Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee) door het Wilde Westen trekt op zoek naar zijn grote liefde (Caren Pistorius). Onderweg krijgt hij steun van de mysterieuze cowboy Silas Selleck (Fassbender) die hem beschermt tegen een stel outlaws geleid door Payne (Ben Mendelsohn, foto onder). Naast McPhee, Fassbender, Pistorius en Mendelsohn heeft ook Rory McCann een voorname bijrol.

Het blijft overigens niet bij deze eenmalige samenwerking tussen Fassbender en McPhee, momenteel zijn zij volop bezig met de opnames van hun tweede film samen: X-Men: Apocalypse. Daarin debuteert McPhee als Nightcrawler, terwijl Fassbender wederom te zien is als Magneto. Van McPhee verscheen gisteren al de eerste foto in character.