Nieuwe beelden Alice: Through The Looking Glass

Geplaatst: door de redactie

Met nog een goede drie maanden te gaan tot de release van Alice: Through The Looking Glass vond Disney het tijd voor een nieuw teasertje van het vervolg op Tim Burtons Alice In Wonderland. Met een grote rol voor zangeres P!nk, de nieuwe beelden zijn namelijk gemonteerd op haar cover van Jefferson Airplane's flower power hit White Rabbit. 

Burton treedt ditmaal slecht op als producent, hij liet de regie aan James Bobin (The Muppets, Muppets Most Wanted). Meest opvallende nieuwe gezicht in deze tweede film is Sacha Baron Cohen als Time. De Britse komiek werkte eerder met Bobin aan The Ali G. Show, terwijl hij ook te zien was in Burtons Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street.

Meerdere leden van de cast van Alice: Trough The Looking Glass speelden overigens een rol in die film uit 2007. Naast Baron Cohen en hoofdrolspelers Johnny Depp en Helena Bonham Carter was bijvoorbeeld ook Alan Rickman daarin te zien. De onlangs overleden Engelsman verleent voor Alice zijn kenmerkende stemgeluid aan Caterpillar. White Queen Anne Hathaway deelde trouwens het witte doek met Baron Cohen in Les Misérables. Daarin speelde Bonham Carter dan weer zijn echtgenote.

Eerder verschenen al vier korte teasertjes, een eerste volledige trailer en enkele tv-spotjes voor Alice: Trough The Looking Glass. Vanaf 26 mei in de Nederlandse bioscopen.