Nieuwe red band trailer voor A Million Ways to Die in the West

Geplaatst: door de redactie

Seth MacFarlane is een drukbezet man. Naast zijn televisieseries, de sequel op Ted en de aankomende Family Guy-film speelt hij zelf de hoofdrol in het door hem geschreven en geregisseerde A Million Ways to Die in the West.

De film betekent de eerste hoofdrol voor MacFarlane, die meer bekend staat als stemacteur. In de komische western speelt hij de laffe schapenherder Albert. Hij verliest zijn vriendin (Amanda Seyfried - die ook te zien zal zijn in Ted 2) aan een andere man (Neil Patrick Harris) wanneer hij te bang is om voor haar een duel aan te gaan. Een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) probeert vervolgens een echte man van hem te maken.

Liam Neeson geeft in de film gestalte aan de grote bad guy. Verder zijn er ook bijrollen voor Sarah Silverman en Giovanni Ribisi. MacFarlane zei (half grappend) over de aanwezigheid van 'echte' acteurs als Neeson en Theron: "Of ze tillen mij naar een hoger niveau, of ze laten op een pijnlijke manier zien hoe slecht ik ben als live action acteur." A Million Ways to Die in the West draait vanaf 29 mei in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de eerdere trailer.