Nieuwe red band trailer voor Ted sequel

Geplaatst: door de redactie

A Million Ways To Die in the West was minder succesvol dan verwacht, maar Ted is nog altijd de meest succesvolle R-rated non-sequel komedie ooit. Bekijk de red band trailer voor Ted 2; Seth 'Family Guy' MacFarlane's derde film als regisseur.

In het vervolg zien we hoe de vulgaire teddybeer (met de stem van MacFarlane zelf) besluit te trouwen met Tami-Lynn (Jessica Barth) en een gezin wil stichten. Maar daarbij stuiten Ted en zijn eigenaar John (Mark Wahlberg) op nogal wat problemen. Ze moeten op zoek naar een geschikte spermadonor en daarna ook nog eens voor de wet bewijzen dat een speelgoedbeer in staat is om een kind op te voeden. En om dat voor elkaar te krijgen roepen ze de hulp in van een door Amanda Seyfried gespeelde advocate.

Het lijkt erop dat Mila Kunis niet terugkeert, tenzij haar aandeel goed geheim is gehouden. Sam "Flash Gordon" Jones heeft wel opnieuw een rolletje in de film, en naar verluidt is ook Giovanni Ribisi opnieuw te zien. Compleet nieuw zijn onder meer Liam Neeson (die net als Seyfried al met MacFarlane werkte aan A Million Ways to Die) en Morgan Freeman (Lucy). Ted 2 verschijnt op 13 augustus in de bioscoop.

Bekijk ook de eerste trailer voor Ted 2