Nieuwe red band trailer voor Why Him?

Geplaatst: door Tom van Steensel

Bryan Cranston (Breaking Bad) probeert uit alle macht de grofgebekte biljonair James Franco (Freaks and Geeks) uit de buurt van zijn dochter te houden in Why Him?. Bekijk de nieuwe red band trailer voor de komedie van regisseur (Along Came Polly) en scenarist (de Meet the Parents-trilogie) John Hamburg.

Tijdens de feestdagen gaat Ned (Cranston), een overbezorgde maar liefhebbende vader, samen met zijn familie op bezoek bij zijn dochter (Zoey Deutch) op de universiteit. Hier ontmoet papa Ned zijn grootste nachtmerrie: zijn dochters vriend Laird (Franco), een welwillende maar sociaal onhandige Silicon Valley-biljonair. De strenge Ned vindt Laird, die totaal geen filter heeft, absoluut geen match voor zijn dochter.

De eenzijdige rivaliteit loopt volledig uit de hand en Ned’s paniekaanvallen nemen toe als hij zich gaandeweg steeds minder thuis voelt in de glamoureuze hightechomgeving en hij erachter komt dat Laird klaar is om dé vraag aan zijn vriendin te stellen. Why Him? is vanaf 22 december te zien in de Nederlandse bioscopen.