Nieuwe trailer en posters voor Jurassic World

Geplaatst: door de redactie

De trailers voor aankomende blockbusters blijven maar binnenkomen; ook de tweede trailer voor Jurassic World is inmiddels gearriveerd. Bekijk de nieuwe beelden uit de door Steven Spielberg geproduceerde sci-fi-avonturenfilm.

Jurassic World ontvouwt zich 22 jaar na de gebeurtenissen in het originele Jurassic Park uit 1993. Het park is zowaar volledig functioneel en inmiddels is het bezichtingen van een T-Rex de normaalste zaak van de wereld. Veel hedendaagse kinderen zijn zelfs al een beetje uitgekeken op de prehistorische dieren en daarom wordt door de hoge heren achter de schermen besloten om met genetisch materiaal van verschillende dino's een nog gevaarlijker beest te creëren. En dat is uiteraard vragen om problemen.

Het vierde deel in de Jurassic Park-serie werd geregisseerd door Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) en het originele script is afkomstig van de mensen die eerder de Planet of the Apes-reeks op succesvolle wijze wisten te rebooten. Rollen zijn er voor Chris Pratt (Guardians of The Galaxy) als dino-trainer, Omar Sy (Intouchables) als zijn beste vriend, Bryce Dallas Howard (The Help) als wetenschapper, Vincent D'Onofrio (Full Metal Jacket) als opzichter en Ty Simpkins (Iron Man 3) als jonge parkbezoeker. Jurassic World is vanaf 11 juni 2015 te zien in de bioscoop.