Nieuwe trailer voor Ice Age: Collision Course

Geplaatst: door de redactie

Na vier delen presteert de Ice Age-serie, in totaal goed voor een wereldwijde opbrengst van bijna drie miljard dollar, nog ijzersterk. En dus kwam de kudde na Continental Drift weer samen voor Collision Course. Bekijk de derde trailer.

Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze verschillende nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten plus een aantal oude bekenden.

Uiteraard verzorgen Ray Romano, John Leguizamo en Denis Leary opnieuw de stemmen van Manny, Sid en Diego. Verder keren onder meer Queen Latifah, Simon Pegg, Wanda Sykes en Jennifer Lopez terug. De stemacteurs die in dit deel hun Ice Age-debuut maken zijn onder meer Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Adam Devine (Workaholics) en Nick Offerman (Parks & Rec). Vanaf 13 juli in de bioscoop.