Nieuwe trailer voor Inferno

Geplaatst: door de redactie

Na The Da Vinci Code en Angels & Demons zijn Tom Hanks en Ron Howard toe aan alweer hun derde Dan Brown-verfilming. Hanks wordt ondersteund door een cast met heel veel internationale namen. Bekijk de trailer voor Inferno.

In Inferno wordt hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek Robert Langdon (Hanks) wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem uit het ziekenhuis te ontsnappen.

De jonge dokter helpt Langdon vervolgens ook zijn herinneringen terug te krijgen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen ze een wereldbedreigend complot te stoppen. Naast de Britse Felicity Jones heeft Inferno heeft bijrollen voor onder meer de Franse Omar Sy, de Indiase Irrfan Khan en de Deense Sidse Babett Knudsen. Vanaf 13 oktober in de bioscoop.